Soorten akoestische wanden | Akoestische wand | ACD

SOORTEN AKOESTISCHE WANDEN

Het is van groot belang te zorgen voor een goede akoestiek in uw leefruimte of professionele omgeving. Een akoestisch probleem kan worden opgelost dankzij de akoestische wand van ACD.

Dankzij de 250 000 microperforaties per vierkante meter leveren onze verschillende soorten wandbekleding hun bijdrage voor een comfortabele geluidservaring. Op die manier kan u genieten van een optimaal comfort in uw woning of werkruimte.

Soorten akoestische wanden

Een verlichte wand biedt een unieke meerwaarde aan uw interieur. Zeker wanneer u hiermee ook nog eens de akoestiek kan verbeteren.

Standaard akoestische wand

De standaard akoestische wand wordt in tabblad standaard akoestische wand uitgebreid beschreven. Een akoestische wand is één van de oplossingen die ACD aanbiedt voor een goede akoestiek.

Naast de standaard akoestische wand, kan u ook kiezen voor onderstaande varianten.

Bedrukte akoestische wand

Een bedrukte akoestische wand heeft uiteraard dezelfde eigenschappen als de standaard akoestische wand. Dit met als enige verschil dat je het doek kan bedrukken met een afbeelding naar keuze. Je kan kiezen voor een foto die je zelf gemaakt hebt of op zoek gaan in een databank. Vraag gerust meer informatie hieromtrent per mail of telefonisch.

Translucente akoestische wand

Uw akoestische wand kan ook lichtdoorlatend zijn. Achter de wand zal LED verlichting worden geplaatst. Dit kan zowel koude als warme LED verlichting zijn, maar ook verschillende kleuren (RGB) behoren tot de mogelijkheden.

Akoestische isolatie

De akoestische isolatie die we plaatsen is een geluidsabsorberend en thermisch isolerend product, gemaakt van deels gerecyclede polyestervezels. Het contact met polyestervezels levert geen gevaar voor allergische reacties, huidirritaties of ademhalingsproblemen. Het materiaal geeft geen stofvorming en bevat geen chemische bindmiddelen. Daarnaast is het niet giftig en 100% recycleerbaar. Een extra voordeel is dat het zeer vormvast en elastisch is. Hierdoor heeft het niet de neiging om in elkaar te zakken.

Prijsaanvraag

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Gratis offerte